miércoles, 18 de febrero de 2015

L'oposició hem de poder exposar aquells temes o problemes que considerem importants en cada moment, no només del que en preguntin.

Municipalment, hem estat mesos sense poder parlar de res més que del 9N, mocions als plens, la consulta, els resultats, els escenaris de futur, el procés i ho hem tingut que denunciar, perquè entretant, s’han tapat altres coses més importants pel poble i no s’ha deixat que l’oposició fes la seva feina.  
Per nosaltres aquests fets s’havien de acabar i no ens ha quedat més remei que manifestar-ho en la pròpia revista municipal, fet que ens ha portat forces polèmiques al no permetre’ns expressar-ho al poble.
Es pot apreciar la nota al peu de l’escrit que finalment aquest últim mes de Gener s’ha publicat, gracies a la resta dels grups municipals que s’han posicionat al nostre costat o sigui amb la llibertat d’expressió.  

Adjuntem aquest article que manifesta la nostra queixa pública i el que ha provocat la revisió del reglament de tots els  medis de comunicació municipals, que entrarà, segons actual acord, a la seva aprovació en el Ple del proper mes de Març i on esperem que això no torni a passar. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario